Coaching

Julius er en fantastisk coach med en dyb indsigt og forståelse for de ting som kan holde en tilbage, eller gøre at man øger sit selvværd og selvindsigt. Jeg kom mødet med en lang række af ting som jeg gerne ville ændre ved mig selv, en del ting jeg ville blive bedre til og en hel del flere ting som jeg gerne ville skille mig af med. Julius formåede at forsimple opfyldelsen af alle disse ønsker, som ellers fremstod uoverkommelige, til et præcist og positivt fokus på ét mål som viste vejen til at løse alle problemer.

Jacob Dalhoff Steensen (Chief marketing officer)

Har du sommetider indre konflikter, eller en følelse af at du ikke er i kontakt med dig selv fuldstændigt? Julius har coachet mig i slut 2017, hvilket har har ledt til stor personlig udvikling for mig selv i form af ophøjet selvbevidsthed, meget bedre humør på daglig basis (er glad hele tiden nu!) og en større frihed til at hvile i mig selv. Julius evne til kontinuerligt at lytte og derefter stille laser skarpt med de helt rigtige spørgsmål var imponerende. I løbet af vores session, hjalp Julius mig indse roden til dybere (og lidt abstrakte) konfilkter i mit eget sind, for derefter at udstyre mig med solide redskaber og metoder til at tackle disse på en bæredygtig og selvbevidst måde. Jeg har siden taget disse reksaber i brug, hvilket har lettet et stort tryk på mit humør fuldstændigt. Jeg glæder mig ufatteligt meget til min næste session med Julius, og kan i største grad anbefale Julius som coach. 

Bjørn Broby Glavind

Jeg er blevet coachet af Julius i starten er 2018 og med et stort personligt udbytte som jeg utrolig taknemmelig for. Vi tog en samtale om hvad jeg godt kunne tænke mig at ændre og i processen blev der vendt mange personlige tanker. I løbet af samtalen fik vi gravet dybere og dybere ind til kernen af mine bekymringer. Det mundede ud i en række værktøjer jeg har taget med videre og bruger i min dagligdag. Julius er utrolig god til at lytte og forstå, han får spurgt ind til de ting, som er uklare eller kræver mere uddybning for at komme helt ind til kernen af problemet. Julius’ teknikker og ekspertise var virkelig essentiel for at jeg kunne blive klogere på mig selv og løse de udfordringer jeg stod overfor. Jeg troede ikke tidligere at coaching kunne gøre den store forskel men Julius har bevist det modsatte. Går du også og kæmper med noget så kan jeg stærkt anbefale at tage en session med Julius og bliv klogere på dig selv.

Alexander Brandt

”Julius er en meget professionel og behagelig coach. Med de helt rigtige spørgsmål øgede Julius min motivation og handlekraft. Jeg gik efter min drøm og to måneder senere, er jeg tættere på mit mål end nogensinde før. Han gav mig de redskaber og det skub, der skulle til. Coaching hos Julius er klart anbefalelsesværdigt.”

Pernille Ølgod, Bryllups Fotograf

 

Foredrag

Hej Julius  Jeg har lige været til dit foredrag. Jeg vil bare sige at dit foredrag på vores skole var Sindsygt godt og var et af de bedste foredrag jeg har haft om noget eller ja faktisk det bedste.  Jeg har selv været involveret nogen gange i det liv som du har haft da jeg er til mange fester på Østerbro og har mange venner derfra. Dog har jeg aldrig taget stoffer men røget ciggerater et par gange. Så jeg ville bare sige at dit foredrag var utroligt godt og du forklarede din livs historie virkelig godt. Og at du har gjort så jeg aldrig nogensinde vil bare komme til at røre stoffer + cigeratter efter du fortalte de konsekvenser det har!! 

En elev fra en folkeskole i gentofte

Foredrag Julius Mygind, tirsdag den 27/2-18 Med sin energiske tilgang formåede Julius at trænge ind med vigtige budskaber hos både børn, unge og forældre. Det var et gribende foredrag, som tryllebandt hele salen. Selv ”knallertbanden” var musestille og åd foredraget råt. Der er ingen tvivl om at Julius med sit ungdommelige, og dog alvorlige sind formåede at trænge helt ind til målgruppen, selvom denne bestod af både forældre og unge mennesker. Julius var både hjertevarm, humoristisk, og havde sidst men ikke mindst, en knivskarp levering. De absolut bedste anbefalinger herfra.

Christian Arnth Jørgensen, SSP-lærer, Pilegårdsskolen

Som SSP-medarbejder på en folkeskole på Amager, har det været vigtigt for mig, at kunne oplyse de unge mennesker om diverse problematikker. Jeg har af to omgange inviteret Julius til at komme og fortælle sin historie. Begge gange har det været en intens og dragende oplevelse, hvor alle i rummet, især de unge, har lyttet eftertænksomt. Julius gør på en ærlig og rørende måde et stort indtryk.  Julius sætter fokus på dialog omkring misbrug og stoffer, noget vores unge mennesker har mere brug for end nogensinde. At møde et menneske, der har mærket konsekvenserne på egen krop, giver en anden indgangsvinkel til den efterfølgende dialog.  

Bente Wain, SSP-medarbejd, Skelgårdsskolen, Tårnby

"Julius Mygind var rigtig god. Han fik alle med. Man kunne virkelig mærke at alle sad og lyttede og at ingen småsnakkede. Han var også god til at gøre det sjovt og gå ud på nogle vilde sidespor. Han er bare god til at fortælle."

Mie Holt Fausbøl, gymnasieelev

"Julius Mygind fangede de unges opmærksomhed med det samme, han trådte på scenen. Og efter hans foredrag stod de unge i kø for at give ham high-fives og få en snak."

Odder Kommune

"TAK for den mest fantastiske aften. Du rørte mig og specielt min mor, lige ind til benene. Vi har selv en bror på 14 år, som er i et hashmisbrug. Julius fik mig til at tude flere gange under hans foredrag, fordi det bare ramte plet! Nøøøjhhh hvor var det rart at høre, at andre havde været i nøjagtig samme situaiton. At man ikke var alene. Og specielt da du sagde at man ikke er en dårlig forældre, rejste hårene sig på mig. Min mor har kæmpet så ufattelig meget med den følelse- af hjertet tak for at lukke os ind i jeres liv. Alt godt til dig og din familie. TAK"

Cecilie Selma, elev

"Julius tryllebandt de unge mennesker med sin meget fine måde at formidle sin personlige historie på.
Jeg oplevede, at han gjorde et stort indtryk på dem, netop fordi de kunne identificere sig med ham. Han var ærlig, sjov og hvilede tydeligt i rollen som formidler.
Vi vil meget gerne booke ham igen næste år."


Trine Ellegaard Christensen
Uddannelseschef, VUC Lyngby

"Nærværende og autentisk tog Julius Mygind os med på en rejse gennem hans liv. En fortælling som ramte ikke bare på overfladen, men i dybden. Det var et tydeligt budskab som havde stor relevans for vores elevgruppe, som kommer fra gode hjem og stærke familier. Tak for mod til at stå frem som rollemodel og fortaler for en generation, der alt for ofte finder information og viden i den sikre distance på nettet. Her mødte de et rigtigt menneske med et rigtigt liv - En god oplevelse som vi har lyst til at gentage for fremtidige elever."

Stine Hagedorn
Rektor, Odsherred Efterskole

(...) Du er både sej og modig! Vildt at have hørt din fortælling, for den har gjort to ting ved mig:

1. Den har givet mig håb og tro på, at det at give sin 18-årige (misbrugs)søn masser af støtte, hjælp og kærlighed nok betyder, at jeg som mor er på rette kurs, selvom han er i 'fuck dig og bland dig helt uden om mit liv-stadiet'.

2. Mange forældre vil gerne kunne stoppe tiden, da man gerne vil nyde sine børn, mens de er børn, men da jeg så dig i aften, så tænkte jeg: 'bare jeg kunne skrue tiden 6 år frem, så vil min søn være en fornuftig 24-årig, som er godt på vej 'på den anden side.' -Jeg ved jo godt, at det bestemt ikke er en garanti, men som forældre, så må man bare ikke miste håbet. Det er jo med til at motiverer og holde ud;)

(...) tak fordi du deler din historie - også tak til dine forældre, som via dig, er med til at bryde er kæmpe tabu! (Ikke mindst her i pæne, pæne Nordsjælland, hvor man tier både misbrug og diagnoser).

Lise, mor

(...) vi er meget taknemmelige for din åbenhed, og at det gjorde indtryk på vores 14 årige basketspillende sønnike, og at han i øvrigt også synes at du gjorde det på en underholdende facon. (...)

Mikkel & Camilla Rohde Madsen, mor & søn

Helt igennem et rigtig godt arrangement.
"(...) Der skal lyde en meget stor ros herfra; både fra elever, forældre og lærere. Julius formåede at fange og røre de unge mennesker på sin hudlæse ærlige måde at fortælle sin historie på."

Maud Hjortshøj
Lære, Strandmølleskolen

"(...) Han ramte målgruppen meget godt, hvilket var 7.-9.årgang og deres forældre.
Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger fra både elever og forældre.
Julius var meget nærværende og gav sig god tid til elever der gerne ville tale med ham efter foredraget.
Han formåede, at holde 250 mennesker fanget i nuet med hans meget personlige og alvorlige fortælling og samtidig fik han grinet frem gang imellem.
Så vi kan kun anbefale ham til samme målgruppe."

Vivi Smed Thomassen
Rektor, Højboskolen