Referencer

Referencer fra Foredrag

Lær om deres oplevelse ved deltagelse af foredrag
” jeg sige tak for et helt igennem fantastisk foredrag fra Julius, som både gav elever og lærere en masse at reflektere over sammen efterfølgende. Vi oplevede at, eleverne følte sig set og ikke mindst forstået i forhold den livsverden de befinder sig i.

Særligt Julius's måde at være konkret på i forhold til selvhjælp, gav eleverne en selvtillid da de gik derfra. Det var tydeligt, at mærke, at Julius historie gjorde stort indtryk på dem.  

Det fede ved et så godt og gennemarbejdet foredrag er, at vi lærere kan benytte og referere til det i vores undervisning, og ikke mindst i vores trivselssamarbejde med eleverne efterfølgende.Tak for det! ”
Amanda Udskolingslærer
Ordrup Skole
“Tusind tak for to fantastiske oplæg i går. Det har virkelig været noget, der har sat sig spor, og som der er blevet talt om her til morgen.

Sikke en stærk fortælling, du har med dig. Og hvor er det imponerende, som du deler ud af dig selv og giver os alle noget at spejle os i. Du ramte plet hos både eleverne, hos medarbejderne her og hos de tilhørere, der var mødt frem i går aftes.

Vi kobler os meget på dit budskab om mental sundhed og behovet for at tale åbent om det, der er svært for os. Og du har medvirket til at give os en stærkere fælles forståelse af vigtigheden af skabe plads til disse ting i skolen.”
Morten Rahbek Borup
Distriktsleder, Syddjurs Kommune, Ådalsskolen, SFO og Børnehus - fælles
“Tusind tak for din tid og dit nærvær i lørdags! Det var fandme fedt – og bare noget, de unge kunne bruge!

Din historie satte tanker og følelser i gang hos dem, og det lød på dem som, at de 3 huskeregler, du gav dem virkelig er noget, de kan bruge: lige til, ikke så meget pis, nemme at huske og ikke mindst at praktisere. Lækkert!

Dit indslag fungerede som et rigtig godt afsæt til resten af dagen, hvor vi arbejdede i dybden med deres styrker, og hvordan de kan tage ansvar ift. de valg, de nu skal til at tage ift. uddannelse og job.

TAK igen! Vi vil meget gerne have dig med en anden gang”
Sara Ellegaard Nielsen
Projektleder,  Børnehjælpsdagen
“Julius har en enestående evne til at formidle en fortælling der handler om venskaber, rusmidler, selvværd, at høre til, forældre og det at være ung, så der rammer både unge og forældre.

At fortælling tager udgangspunkt i Julius´ egne historie gør kun fortællingen endnu stærkere og nærværende. Det er ikke ofte at en hel årgang kan være så stille til et foredrag.

Tak for besøget og på gensyn.  På vegne af elever, forældre og Ordrup Gymnasium.”
Simon Vorbjerg Westh
Uddannelsesleder og studievejleder, Ordrup Gymnasium
”Julius  Mygind har af flere omgange gæstet vores campusser hos UCL  Erhvervsakademi & Professionshøjskole, både i fysisk form og  virtuelt. Hver eneste gang har han været et både lærerigt, motiverende og  behageligt bekendtskab.

Julius’  egenskaber som en dygtig og ligeledes fleksible coach/ foredragsholder,  kom i særdeleshed til udtryk under vores nedlukning i forbindelse med covid-19, hvor han var villig til, at omlægge og tilpasse sine  foredrag til et online format, som var til stor gavn for de studerende  som skulle igennem en svær tid. Over 3 omgange var han en del af et  forløb, der havde de studerendes trivsel og motivation i højsædet, noget vi uden tvivl kunne høre og mærke, at bidrog positivt  til.

Gennem  forløbet var han meget professionel og videregav til de studerende en  masse redskaber, som de kunne benytte i forskellige situationer i deres liv. Dette gjorde han ved bl.a. at inddrage situationer fra hans  eget liv og på en meget jordnær måde indgå i en dialog med de  studerende og aldrig være bleg for, at blive hængende længere end aftalt  og snakker om alle typer emner der måtte opstå. Generelt skinner Julius’ passion for at hjælpe andre mennesker tydeligt igennem –  både fysisk og virtuelt.

Vi har været utrolig glade og taknemmelige for samarbejdet med Julius, som vi varmt kan anbefale.”
Alexander Kruse Lentz
Event & Studiemiljøkoordinator, UCL Erhvervsakademi & Professionshøjskole
“(...) Du er både sej og modig! Vildt at have hørt din fortælling, for den har gjort to ting ved mig:  

1. Den har givet mig håb og tro på, at det at give sin 18-årige (misbrugs)søn masser af støtte, hjælp og kærlighed nok betyder, at jeg som mor er på rette kurs, selvom han er i 'fuck dig og bland dig helt uden om mit liv-stadiet'.  

2. Mange forældre vil gerne kunne stoppe tiden, da man gerne vil nyde sine børn, mens de er børn, men da jeg så dig i aften, så tænkte jeg: 'bare jeg kunne skrue tiden 6 år frem, så vil min søn være en fornuftig 24-årig, som er godt på vej 'på den anden side.' -Jeg ved jo godt, at det bestemt ikke er en garanti, men som forældre, så må man bare ikke miste håbet. Det er jo med til at motiverer og holde ud;)  

(...) tak fordi du deler din historie - også tak til dine forældre, som via dig, er med til at bryde er kæmpe tabu! (Ikke mindst her i pæne, pæne Nordsjælland, hvor man tier både misbrug og diagnoser).”
Lise, mor
“Helt igennem et rigtig godt arrangement.
(...) Der skal lyde en meget stor ros herfra; både fra elever, forældre og lærere. Julius formåede at fange og røre de unge mennesker på sin hudlæse ærlige måde at fortælle sin historie på.
Maud Hjortshøj
Lære, Strandmølleskolen
“Julius Mygind fangede de unges opmærksomhed med det samme, han trådte på scenen. Og efter hans foredrag stod de unge i kø for at give ham high-fives og få en snak.”
Odder Kommune
"Nærværende og autentisk tog Julius Mygind os med på en rejse gennem hans liv. En fortælling som ramte ikke bare på overfladen, men i dybden. Det var et tydeligt budskab som havde stor relevans for vores elevgruppe, som kommer fra gode hjem og stærke familier. Tak for mod til at stå frem som rollemodel og fortaler for en generation, der alt for ofte finder information og viden i den sikre distance på nettet. Her mødte de et rigtigt menneske med et rigtigt liv - En god oplevelse som vi har lyst til at gentage for fremtidige elever."
Stine Hagedorn
Rektor, Odsherred Efterskole

"Julius tryllebandt de unge mennesker med sin meget fine måde at formidle sin personlige historie på.

Jeg oplevede, at han gjorde et stort indtryk på dem, netop fordi de kunne identificere sig med ham.

Han var ærlig, sjov og hvilede tydeligt i rollen som formidler.

Vi vil meget gerne booke ham igen næste år."Trine Ellegaard Christensen, Uddannelseschef, VUC Lyngby
"Julius Mygind var rigtig god. Han fik alle med. Man kunne virkelig mærke at alle sad og lyttede og at ingen småsnakkede. Han var også god til at gøre det sjovt og gå ud på nogle vilde sidespor. Han er bare god til at fortælle."
Mie Holt Fausbøl
gymnasieelev

Referencer fra Coaching

Lær om deres oplevelse ved deltagelse i en Coaching session
“Vores søn har igennem en længere periode haft jævnlige samtaler med Julius, som har hjulpet ham igennem en tid der var rigtig svær.

Som forældre vil man for alt i verden gerne kunne tale med sine børn om alt, men nogen gange er der ikke alt de unge har lyst til at dele med forældrene.

Julius har været en uvurderlig hjælp til vores søn. Han har følt sig hørt, forstået og har fået så mange gode værktøjer med sig, som han kan bruge og bruger.

Vi kan kun anbefale Julius og vi er ham super taknemmelig for hans store arbejde. Tak for det!”


Mille ( Mor)

Efter lang tid hvor vi forældre ikke kunne trænge igennem, hvor hash og pjæk var hverdag og hvor en tung tone prægede alle i familien, fik vi Julius ind over.

Herfra gik det stille og roligt den rigtige vej. Han fik pustet liv, glæde, selvforståelse og fornuft i vores teenager, som i dag er et godt sted i sit liv. Stadig på vej med mange ting, men på en sund og god måde.

Der går ikke en dag uden jeg sender taknemmelige tanker til Julius. Han hjalp mit barn og det var det vigtigste, men jeg har også fået min ro og glæde tilbage.
Tina ( Mor )
“Har du sommetider indre konflikter, eller en følelse af at du ikke er i kontakt med dig selv fuldstændigt? Julius har coachet mig i slut 2017, hvilket har har ledt til stor personlig udvikling for mig selv i form af ophøjet selvbevidsthed, meget bedre humør på daglig basis (er glad hele tiden nu!) og en større frihed til at hvile i mig selv.

Julius evne til kontinuerligt at lytte og derefter stille laser skarpt med de helt rigtige spørgsmål var imponerende. I løbet af vores session, hjalp Julius mig indse roden til dybere (og lidt abstrakte) konfilkter i mit eget sind, for derefter at udstyre mig med solide redskaber og metoder til at tackle disse på en bæredygtig og selvbevidst måde.

Jeg har siden taget disse reksaber i brug, hvilket har lettet et stort tryk på mit humør fuldstændigt. Jeg glæder mig ufatteligt meget til min næste session med Julius, og kan i største grad anbefale Julius som coach.”
Bjørn Broby Glavind
“Jeg er blevet coachet af Julius og med et stort personligt udbytte som jeg utrolig taknemmelig for. Vi tog en samtale om hvad jeg godt kunne tænke mig at ændre og i processen blev der vendt mange personlige tanker.

I løbet af samtalen fik vi gravet dybere og dybere ind til kernen af mine bekymringer. Det mundede ud i en række værktøjer jeg har taget med videre og bruger i min dagligdag. Julius er utrolig god til at lytte og forstå, han får spurgt ind til de ting, som er uklare eller kræver mere uddybning for at komme helt ind til kernen af problemet.

Julius’ teknikker og ekspertise var virkelig essentiel for at jeg kunne blive klogere på mig selv og løse de udfordringer jeg stod overfor. Jeg troede ikke tidligere at coaching kunne gøre den store forskel men Julius har bevist det modsatte.

Går du også og kæmper med noget så kan jeg stærkt anbefale at tage en session med Julius og bliv klogere på dig selv. “
Alexander Brandt
”Julius er en meget professionel og behagelig coach. Med de helt rigtige spørgsmål øgede Julius min motivation og handlekraft.

Jeg gik efter min drøm og to måneder senere, er jeg tættere på mit mål end nogensinde før. Han gav mig de redskaber og det skub, der skulle til.

Coaching hos Julius er klart anbefalelsesværdigt.”


Pernille Ølgod
Bryllups Fotograf
“Julius er en fantastisk coach med en dyb indsigt og forståelse for de ting som kan holde en tilbage, eller gøre at man øger sit selvværd og selv-indsigt.

Jeg kom mødet med en lang række af ting som jeg gerne ville ændre ved mig selv, en del ting jeg ville blive bedre til og en hel del flere ting som jeg gerne ville skille mig af med.

Julius formåede at forsimple opfyldelsen af alle disse ønsker, som ellers fremstod uoverkommelige, til et præcist og positivt fokus på ét mål som viste vejen til at løse alle problemer.”Jacob Dalhoff Steensen